Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Ryby z Třeboňska na Znovínském koštu vín

Máte rádi víno a ryby?

Přijměte pozvánku do Louckého kláštera ve Znojmě na gastronomickou akci Znovínský košt vín, která bude ve dnech 12. – 13. 3. 2010.

V loňském roce začal Znovín Znojmo a Rybářství Třeboň s realizací společného gastronomického programu Víno – Ryby & Ryby – Víno. I letos vám budou speciality z třeboňských ryb nabídnuty, tentokrát v malém štukovém sále.

Speciality z třeboňských ryb pro vás na Znovínském koštu připraví rybí restaurace Šupina a Šupinka v Třeboni. V rámci koštu můžete ochutnat tyto rybí speciality:

  • variace z tartaru a pomazánky z uzených ryb s tvarohem
  • marinovaný kapří filet v cibulovém mořidle s koprovým nádechem
  • bramborové placičky s rybím masem
  • smažený filet z candáta v sezamové krustě.

Více informací zde.

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Ryby z Třeboňska na Znovínském koštu vín, id: 6844 , rubrika: Krátce z Třeboňska zveřejněn: 11.03.2010