CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
I letošní Rybářské slavnosti budou současně kulinářskými slavnostmi. Na Masarykově náměstí v Třeboni uvidíte v sobotu 26.8. ukázky přípravy rybích pokrmů, hlavním chodem bude pochopitelně Třeboňský kapr.
Přípravy jídel se ujme profesionální kuchař a moderátor Petr Stupka, vše bude samozřejmě zakončovat ochutnávka. Ochutnávky proběhnou ve spolupráci s restaurací Šupina, surovinu pro přípravu rybích pokrmů dodá FISH MARKET a.s., člen Skupiny Rybářství Třeboň.
Suroviny k přípravě rybích specialit si budou moci účastníci rybářských slavností také zakoupit, a to na náměstí T.G.Masaryka a v prodejně společnost FISH FOOD na sádkách v Třeboni. Všem tak bude umožněno, aby v rybích hodech mohli pokračovat doma.
Součástí kulturního programu bude vystoupení zpracovny Fish Food, jejíž pracovníci předvedou ukázku zpracování ryb: výrobu filetů, odstraňování ploutví, šupin, hlavy atd. Odborný doprovod budě zajištěn vedoucím zpracovny FISH FOOD J. Šindelářem.