CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 50 minut
Energetická hodnota: cca 1182 kJ (283 kcal)
Ingredience pro přípravu 4 porcí: 1 kapr | 1 sáček mražené zeleniny (mrkev, petržel, pórek, růžičková kapusta) | 1 cibule | koření (na ryby, barbecue) | sůl | pepř | kmín | olej
Příprava:
Sáček zeleniny (mrkev, petržel, pórek, růžičková kapusta) a nakrájenou cibuli na kolečka lehce podusíme na oleji nebo másle. Pak přidáme na kotvičky nakrájeného a pokmínovaného kapra, kterého posypeme kořením (na ryby nebo barbecue). Podlijeme vodou a necháme zapéci až se objeví zlatavá kůrčička.
Dle chuti můžeme potřít kapra ještě hořčicí a pokapat worčestrovou omáčkou.
Zdroj: Recepty.centrum.cz