Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Výlov Dvořiště 2011 a gastronomie

Dvořiště – výlovPři návštěvě slavnostního výlovu rybníka Dvořiště 21. – 23. 10. 2011, příjměte též pozvání na bohaté občerstvení, které vám na hrázi rybníka Dvořiště ve zděné budově připravila Vinotéka Radka (Provozovna Novohradská 223, Třeboň).

Pohled na hráz loveného Dvořiště 2009, v pozadí zděná budova s gastrem

Gastronabídka Vinotéky Radka na výlovu Dvořiště 2011

Speciality z třeboňských ryb:

  • rybí polévka
  • smažené kousky z kapřích filet
  • candátí filet v sezamové krustě
  • marinovaný kapří filet s cibulí a koprem

Znovínská vína:

  • stáčená, lahvová jakostní, pozdní sběry, výběry z hroznů, ledová a slámová vína
  • svařák z bílého a červeného vína

Další nabídka:

  • zvěřinové delikatesy
  • domácí vepřové škvarky
  • kozí sýry
  • chléb se sádlem a s cibulí
  • Znojemské okurky a kvašáky
  • žlutá točená limonáda Mona ze Znojma
  • speciality z klasického pečiva, cibulovočesnekový chléb, podmáslový a žitný chléb
  • bramborové placky
  • celozrnné i bio pečivo
  • sladké pečivo: koláče, jablečný závin, plundry, koblihové šátečky, jablečné kapsy
  • káva, presso, cappuccino, čokoláda,
  • čaje, grog, punč, nealko
  • točené pivo Bohemia Regent Třeboň

K poslechu hraje živá hudba

To vše najdete v uzavřeném prostoru zděného objektu na konci hráze rybníka, od pátku do neděle od 9.00 hod. do 17. 00 hod.

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Výlov Dvořiště 2011 a gastronomie, id: 7768 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 11.10.2011