Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Štika s omáčkou

Doba přípravy: 75 minut

Energetická hodnota: cca 1452 kJ (347 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí: 

600 g čerstvé vykuchané štiky | citron | hrubě drcený pepř | sůl | slanina | 2 rajčata | 2 kostky MAGGI Bylinek bazalka a tymián | cibule

 


 

Příprava:

Štiku rozdělíme na porce, okořeníme solí s utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme hrubě drceným pepřem.

Porce ryby opečeme na másle z obou stran a necháme na teple.

Slaninu nakrájenou na nudličky orestujeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět.

Přidáme utřený česnek, oloupaná najemno nakrájená rajčata, MAGGI Bylinky Bazalka a tymián.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Štika s omáčkou, id: 5286 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 31.05.2005
Autor: Marie Košinová