CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 75 minut
Energetická hodnota: cca 1452 kJ (347 kcal)
Ingredience pro přípravu 4 porcí:
600 g čerstvé vykuchané štiky | citron | hrubě drcený pepř | sůl | slanina | 2 rajčata | 2 kostky MAGGI Bylinek bazalka a tymián | cibule
Příprava:
Štiku rozdělíme na porce, okořeníme solí s utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme hrubě drceným pepřem.
Porce ryby opečeme na másle z obou stran a necháme na teple.
Slaninu nakrájenou na nudličky orestujeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět.
Přidáme utřený česnek, oloupaná najemno nakrájená rajčata, MAGGI Bylinky Bazalka a tymián.
Zdroj: Recepty.centrum.cz