CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 40 minut
Energetická hodnota: 1352 kJ (323 kcal)
Ingredience pro přípravu 4 porcí: 600 g čerstvé vykuchané štiky | citrón | hrubě drcený pepř | sůl | slanina | 2 rajčata | 2 kostky MAGGI bylinek bazalka a tymián | cibule | česnek
Příprava:
Štiku rozdělíme na porce, osolíme a pomažeme utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme hrubě drceným pepřem.
Porce ryby opečeme z obou stran na másle a necháme ve vyhřáté nádobě. Slaninu nakrájenou na nudličky orestujeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, utřený česnek, oloupaná a najemno nakrájená rajčata a bylinné kostky MAGGI - bazalka a tymián.
Zdroj: Recepty.centrum.cz