CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 40 minut
Energetická hodnota: cca 1857 kJ (444 kcal)
Ingredience pro přípravu 6 porcí: 1 kg plátků z jakékoliv ryby | sůl | 1 citrón | 100 g másla | 200 g sýra | petrželka | 1 balení tatarské omáčky
Příprava:
Očištěné plátky nebo porce ryb rozložíme na pekáček, pokapeme citrónem, osolíme a na každou porci položíme plátek másla. Trochu podlijeme vodou a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 20 minut.
Pak vyjmeme pekáč z trouby, rybí porce posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct až sýr zezlátne.
Na talíři každou porci zdobíme lžičkou tatarské omáčky.
Zdroj: Recepty.centrum.cz