CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 40 minut
Energetická hodnota: cca 675 kJ (161 kcal)
Ingredience pro přípravu 2 porcí: 2 pstruzi | sůl | mleté černé koření | citrónová šťáva | 100 g strouhaného sýra | 30 g strouhanky | máslo
Příprava:
Ryby důkladně očistíme a umyjeme. Posolíme, okořeníme a po obou stranách pokapeme citrónovou šťávou. Na plech rozprostřeme 2 kusy alobalu, které důkladně potřeme máslem a položíme na ně ryby.
Jemně nastrouhaný sýr smícháme se strouhankou a ryby jím zasypeme. Alobaly uzavřeme.
Pstruhy pečeme ve středně vyhřáté troubě 25–30 minut.
Náš tip: Podáváme s bramborovou kaší nebo s čerstvým pečivem.
Zdroj: Recepty.centrum.cz