CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 90 minut
Energetická hodnota: cca 1558 kJ (373 kcal)
Ingredience pro přípravu 4 porcí: 4 pstruzi | 1 cibulka | 200 g hub | mletý pepř | 1 lžíce zelené petrželové natě | 100 g másla | sůl | alobal
Příprava:
Pstruhy dobře očistíme, posolíme a necháme odležet. Houby očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky udusíme na másle s cibulkou.
Během dušení posolíme, okořeníme a nakonec přidáme posekanou petrželovou nať. Touto náplní naplníme připravené pstruhy.
Potom je potřeme rozpuštěným máslem po obou stranách, vložíme do vymastěného alobalu. Dobře uzavřeme a položíme na mřížku do dobře vyhřáté trouby, kde je pečeme 20 minut.
Zdroj: Recepty.centrum.cz