CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 40 minut
Energetická hodnota: cca 1625 kJ (389 kcal)
Ingredience pro přípravu 4 porcí: 4 porce pstruha | citrónová šťáva | sůl | hladká mouka na obalení | 150 g žampionů | 2 lžíce másla | 2 kostky MAGGI Bylinky česnek a petržel | 100 ml bílého vína
Příprava:
Pstruhy opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme a obalíme ze všech stran v hladké mouce. V rozehřáté remosce nejprve podusíme žampiony na másle, zalijeme citronovou šťávou, bílým vínem, přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel a necháme je úplně rozpustit.
Pstruhy vložíme do remosky na žampiony, z vrchu pokapeme olejem a necháme péct doměkka (asi 10 minut).
Zdroj: Recepty.centrum.cz