CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Doba přípravy: 40 minut
Energetická hodnota: cca 1453 kJ (348 kcal)
Ingredience pro přípravu 4 porcí:
4 porce kapra | sůl | olej | 1 stroužek česneku | drcený kmín | 1 špetka zázvoru | 3 jablka | 3 lžíce bílého vína | 50 g MAGGI Majonézy | cukr | 1 kostka Zlatého uzeného vývaru MAGGI
Příprava:
Stroužek česneku utřeme se solí, přidáme drcený kmín, zázvor, 1 kostku Zlatého vývaru MAGGI, olej, zahřejeme a rozmícháme. Očištěnou rybu potřeme olejem s kořením, dáme na pekáček, přidáme oloupaná nakrájená jablka bez jadřince a zprudka grilujeme.
Jablka s vypečenou šťávou rozmixujeme, promícháme s MAGGI Majonézou a bílým vínem. Podle chuti omáčku dosladíme a dosolíme.
Zdroj: Recepty.centrum.cz