CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Hledáte rady pro výběr a nákup ryb, pro jejich přípravu před vařením i pro vaření? Potřebujete vědět, jak rybu usmrtit, vykuchat a zbavit šupin, jak ji naporcovat, jaká příprava jejímu masu svědčí nejvíc a které koření se k němu nejlépe hodí? Chybí vám originální, nápadité, ale přitom rychlé recepty pro vaření z ryb? A nebo se chcete dozvědět víc o sladkovodních rybách, o dějinách rybníkářství u nás, v neposlední řadě i o tom, jaký vliv má konzumace rybího masa na lidské zdraví?
Autor Milan Palička se rozhodl široké veřejnosti zpřístupnit nejen své osvědčené rodinné recepty a speciality svých přátel, ale i spoustu užitečných informací, rad a tipů. Jeho Sladkovodní kuchařka je věnována nejen rybářům a jejich rodinám a dalším příznivcům rybích pokrmů, ale i všem, kteří rádi chutně i zdravě vaří, kteří se snaží zařazovat do jídelníčku zdravé potraviny nebo chtějí zhubnout. Prostě a jednoduše všem, kdo si chtějí pochutnat na nápaditě upravené rybě.
Aktuálně: Sladkovodní kuchařku v eshopu nakladatelství Smart Press je již vyprodána.