CD Třeboňští pištci - Aj, růže rozvila se
(s DPH)
Na výlovu Rožmberka (8. – 10. 10. 2010) bude samozřejmostí prodej živých ryb.
Protože je o tuto nabídku velký zájem (Vždyť kdy jindy máme
příležitost získat rybu, která obývala největší český rybník?),
přinášíme seznam ryb, které sice ještě dnes plavou
v Rožmberku, ale pro návštěvníky výlovu již budou v nabídce u prodeje
živých ryb:
Pro zájemce jsou přípraveny např. tyto akční ceny šupináčů: Za kilogram kapra v 1. třídě lidé zaplatí 58 korun a za výběrového kapra, tedy nad 2,5 kila, dají 68 korun.
Na výlovu Rožmberka bude na hrázi rybníka po všechny tři dny přítomný kuchař Petr Stupka, který si sebou přiveze své kuchyňské studio a před zraky návštěvníků bude vařit, smažit, komentovat, a nabízet, své rybí speciality.
Náš tip: seznamte se s kuchařem Petrem Stupkou již nyní na webu Třeboňskýkapr.cz, kde vám poradí, jak zabít a zpracovat rybu v domácím prostředí (rady jsou včetně videí).
Nabízíme i celou řadu rybích receptů.
Na výlov Rožmberka si rozhodně neberte z domu svačinu, neboť na hrázi bude celá řada příležitostí na občerstvení. Nejvíce se samozřejmě bude točit kolem ryb, ale na své si příjdou i milovníci klobás, sýrů; nebudou chybět sladkosti a můžete si dát např. i chleba se sádlem a cibulí.
Doporučujeme článek: Jaké všechny pochoutky budou v nabídce při výlovu Rožmberka?